Hein & Mieke.

“Bakker, slager, traiteur, vis- en groenteboer … wij zijn het allemaal in één.”

Vandaag zijn de drijvende krachten achter het familiebedrijf Hein & Mieke. Ze bouwden de winkel uit tot een oppervlakte van maar liefst 2830 m2, parking niet bijgerekend. Er is de winkel natuurlijk, maar ook de eigen productie- en magazijnruimtes. Alles staat in het teken van elke dag lekker, vers én huisbereid. Zo willen we het u zo makkelijk mogelijk maken. Al uw boodschappen onder 1 dak, zonder aan versheid te moeten inboeten.

En natuurlijk doen we dat niet alleen. Want gedrevenheid, vakkennis en enthousiasme zijn de geheime ingrediënten van elk van onze medewerkers – of die nu achter de toonbank staan of in onze keuken. Onze glimlach, die is elke dag vers!Historie.Van 1919 tot 2019: kwaliteit over de generaties heen.

Het was Jules Vandeputte en zijn vrouw Esther Vervisch die net na de oorlog de basis legden voor wat vandaag Vandeputte is. Jules stierf helaas snel aan de gevolgen van de gasaanvallen die hij als soldaat had moeten doorstaan. De slagerij daarentegen groeide generatie na generatie verder.

Zoon Remi Vandeputte en Christiane zagen in het snelle verminderen van buurtwinkels de kans om hun aanbod én het aantal zaken uit te breiden. Hun dochter Mieke en haar man Hein bouwden verder op dat elan en introduceerden ten slotte in 2006 een volledig vernieuwd familiebedrijf.

100 jaar later is de winkel maar liefst 20 keer zo groot. Maar het draagt nog steeds dezelfde oorspronkelijke waarden in het hart: elke dag lekker en vers. Want wat je zelf doet, smaakt altijd beter.

Copyright 2019 - Culinair Huis Vandeputte B.V. - Privacybeleid - impressed?