Nieuwsbrief.

Schrijf u in op deze lijst en ontvang een e-mail om een gratis verjaardagsgeschenkje af te halen bij Vandeputte. Geldig bij aankoop vanaf € 8,00.

Indien u op de hoogte wenst gehouden te worden van acties of nieuwe producten via onze digitale nieuwsbrief, kunt u na het inschrijven op deze lijst aanvinken wat u precies verkiest.

* verplicht in te vullen

Gratis verjaardagsgeschenkje.

Schrijf u in op bovenstaande lijst en ontvang een e-mail om een gratis verjaardagsgeschenkje af te halen bij Vandeputte. Geldig bij aankoop vanaf € 8,00.

Marketingdoeleinden

Vandeputte gebruikt deze informatie die u op dit formulier invult alleen om u een e-mail te sturen indien wij u iets willen vertellen.

U kunt op elk moment uitschrijven door op de link ‘Uitschrijven’ te klikken in de voettekst van de e-mail die u van ons ontvangt of door contact met ons op te nemen via info@vandeputtezonnebeke.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Klik hier voor ons privacybeleid. Door in te schrijven, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Copyright 2019 - Culinair Huis Vandeputte B.V. - Privacybeleid - impressed?